Tervetuloa kuntosalille

Kuntosali

TERVETULOA
KUNTOILEMAAN!

Harjoittelu kuntosalilla kehittää monipuolisesti fyysistä kuntoa: lihasvoimaa, liikkuvuutta, nopeutta, tasapainoa ja sydän- ja verenkiertoelimistön kuntoa. Simpeleen fysikaalisen hoitolaitoksen kuntosali, Kuntokulma, on oikea ”kaiken kansan kuntosali”. Asiakaskuntamme ulottuu nuorista työikäisiin ja ikääntyneisiin kuntoilijoihin.

Kuntosalillamme on erinomaiset välineet, sekä pidemmälle ehtineille, että aloitteleville harjoittelijoille. Turvalliseen harjoitteluun aloittelijoille on paljon kiinteitä laitteita Tecnogymiltä, Avancialta ja Tunturilta. Vaativampaan harjoitteluun on runsaasti irtopainoja; levyjä, käsipainoja, levytankoja ja kahvakuulia. Salillamme on myös tarpeelliset laitteet aerobisen/kestävyyskunnon kehittämiseen.

Henkilökuntamme koostuu fysioterapeuteista, joten vahvuutemme on ohjata ammattitaidolla myös asiakkaita, joilla on mahdollisesti terveysongelmia. Otamme kuntosaliohjelmia laatiessamme huomioon jokaisen asiakkaan yksilölliset tarpeet. Voit varata oman, henkilökohtaisen ajan kuntosaliohjelman laadintaa ja ohjausta varten.

Tällä hetkellä kuntosalillamme kokoontuu torstai-iltaisin klo 18.00 -19.30 fysioterapeutin ohjaama naisten kuntosaliryhmä. Mikäli ryhmätoiminta kiinnostaa, voit kysellä meiltä mahdollisia, vapaita paikkoja ryhmään.

Kuntosalilla käy myös


Fiilistä


Kuntosali neuvoja